Ikväll är det Bokeh som gäller...Detta är ju superkul. Måste prova fota med fler mönster imorrn... Ikväll..eller snarare igår kväll..(kl är nu nästan 02.00) så var jag ute och smög på Smögen.. och fotade folks ljusklädda buskar och olika belysta granar.. Kände mig lite skum när jag satt där i bilen med rutan nervevad mitt i mörkret..med kamera i handen som dessutom var riktad mot nåns trädgård... ja ja vad gör man inte för ett foto... Nu har jag iallafall ont i halsen..tack vare att jag var barfota i sommarskor när jag var ute på denna lilla runda... tanken var ju att det skulle gå fort..men det var svårt att slita sig från denna trevliga aktivitet.

Kommentarer

 1. Hahahaha, det kan du gärna ha - ont i halsen altså! Vad är du fö mamma ;) ?? Brås du på din oförståndiga moster och går ut barfota mitt i vintern!?

  SvaraRadera
 2. MEEEEEN WOW SÅ SNYGGT!!!
  jag älskar alla och dessutom älskar jag layouten på korten, med den fina illustrationen bredvid....
  Jag blir så nyfiken på hur man gör nu!!!
  kram

  SvaraRadera
 3. Tjusigt!!! Har också tetst lite med bokeh, kan nog bli beroendeframkallande...

  SvaraRadera
 4. snyggt!! synd att vi inte bor närmare varandra så vi kunde göra detta tillsammams:)tänk så skoj vi skulle ha:) Har inte testat detta enu men jag får väll ta bilen någon kväll och smyg fota som du gjort!! kram

  SvaraRadera
 5. Ikväll har jag varit ute och gjort som du - tjuvfotat i mörkret - finns på facebook/kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥