i bloggvänners sällskap

atthebeach

atthebeach2

atthebeach3

hjalmarandacup

Så här i regnrusk tider så är det aldrig fel att umgås med vänner, Och det är just precis vad vi har gjort ikväll och ska göra i 2 dagar till. Linda (NALLEBRUM) kom idag med sin familj. Tanken var att de skulle tälta hos oss men det regnar ju så frenetiskt så de har hyrt en stuga och i morgon sover de här hos oss vilket jag bara tycker är superkul. Hennes man är också himla trevlig och barnen leker jättebra ihop så det har varit lyckat. Gullig som hon är så har hon tillverkat ett fint & tecken till mig i vitt och som luktar supergott av vaxet hon använder på det hon gör.
Efter att vi hade ätit så gick vi ner till bryggan.. Ja i regnet.. och åt glass. Tycker nog lite synd om allt båtfolk som inte har ngn stans att hänga upp blöta plagg.. det blir ju lätt rått i luften.

Imorgon kommer även TipsyTessie hit till oss med sin fam också. Å det lustiga är att nu när de kommer så tajmar de även Mammamjuk som ska hyra lägenheten på nedre plan, i en vecka.. så hela huset blir alltså fullt av bloggvänner med familjer. Det är roligt.

Bilderna här ovan är tagna i USA förra året. På dem har jag använt en ny favvoaction.. Eller det är snarare ett set med 50 Actions som man kan köpa för 800 kr.. HOS Eye Candy Actions

gonatt

Kommentarer

  1. Vad kul det låter, ni kommer att få en väldigt trevlig helg, hade det varit lite trevligare väder så hade ni kunnat packa ihop er och kommit till Malmön på fika hos mig, men vädret är föööör tråkigt, det får vi ta en annan gång. Kram.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥