jobb jobb och så lite förskylning

DSC00226b

Dagarna går alltför fort och jobbet tar mkt tid just nu. Har varit helt slut då jag har kommit hem så jag har inte ens hunnit med min stackars blogg. Denna veckan har jag dessutom åkt på en rejäl förskylning. Så jag har vart hemma ett par dagar men jobbar nu igen. Har dock ingen röst.. lite svårt då jag har visningar på jobbet samt pratar i telefon hela dagarna..
Häromdagen fick jag en rolig uppgift. Jag fick fota ägarna och personalen på Sjöborren i Hunnebostrand. Det var skojigt. Här är en av bilderna.
imorgon åker vi till underbara landet.. Knäppt kanske en del av er tycker då jag bor i ett semesterparadis.. men det är så mkt folk här på Smögen så det är skönt att åka iväg en sväng och åka ut med båten bland en massa andra öar.. Ha det jättebäst. Å en sak till.. Om en vecka kommer Nallebrum hit..med sin fam. Det ska bli sååå kul.

kram

Kommentarer

 1. Hej!
  Vad bra bild!! Antar att måste blivit hur nöjda som helst. Sommaren har kommit, ljuvligt- men jobbar två veckor till- sen väntar fem veckors semester, behöver väl inte nämna att jag längtar?? Hälsa Nallebrum!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Å vilket underbart foto, härligt somrigt dessutom.

  Hoppas ni får en härlig dag, här åskar det faktiskt för tillfället. Kram.

  SvaraRadera
 3. super fint foto!!! jaaa verkligen super super!!!
  ska bli skoj att hälsa på er!! Har inte talat om för Ludvig enu för då står han klar på en minut och vill åka direkt:)kram

  SvaraRadera
 4. superfint foto!
  Hoppas ni njuter av en underbar helg. själv har jag jobbhelg, finns inget värre :( men ja är ledig mån o tis iaf. alltid något ;) kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥