Kors och ve...

Hej i stugan. Det här är ju helt otroligt. Jag håller på att missköta min blogg. ve och fasa. En hel helg utan ett inlägg. Ursäkta... Det här är inte likt mig. Jag får skylla på att jag har haft en riktigt social helg för en gång skull. Helgen med stort U. Umgås..alltså.

I Lördags morse var det julstuga som jag och min man + 2 personer till höll i. Det var fika och lotterier osv... På eftermiddagen hade vi sen 43 personer på besök hemma hos oss med glögg, gröt, skinka and you name it... Hela adventsmysekittet kan man säga. Det blev varmt, trångt och mysigt med andra ord. Men mäkta trevligt. Sen i söndags så var det ju min tur att ha söndagsskolan (Vi baka äppelpaj ) samt fika för 60 pers till... =)
Så om ni undrar om jag har fikat hela helgen så är svaret JA... =)

I brist på nogge annat så visar jag lite bilder från min senaste fotobok som jag pysslar med då jag hinner. Hej svej och ha det tipptopp.

YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
6h

6v

7h

7v

8h

8v

Kommentarer

 1. Fotoboken ser fin ut. Följer du någon mall eller är det på fri hand?? Måste även tacka för en härlig blogg. Är in och tittar varje dag. Det här dock första gången jag ger mig till känna. Tack!!

  SvaraRadera
 2. Din fotobok kommer bli SUPERFIN:)

  SvaraRadera
 3. Tack för komplimangen på min blogg. Jag kan dock inte ta åt mig all ära. En stor inspirationskälla är Tipsy Tessie och det är där jag har sett tavlorna. Men stort tack ändå. Det värmer.

  Maria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥