Tokungar

crazy

Är så trött men vill så gärna sitta framför datorn. Har just kommit hem från jobbet där vi har avsmakat våra menyer med passande viner till. MUMS kan jag säga. Jobbet heter Vann kan jag tillägga.

Annars går dagarna fort och kidsen är lika busiga som vanligt. Alltid är det ngt.
I förrgår hittade jag min Iphone nerpissad i ena killens säng... fräääääscht. Han har typ sovit på den och sen pinkat ner sig.... och pinkat ner min mobil..

Igår hittade jag inte A´s glasögon.. Förrens en dag senare i princip... de hängde på duschdraperistången.... Han har alltså stått på mitt handfat och sen lyckats hänga upp dem i stången medan jag duschade .. Sen försvann de in i själva draperiet då jag drog det åt sidan när jag var klar.. Rena flaxen att jag kom på att han hade varit i badrummet... Varför hänger man upp sina glasögon där funderar jag då på...

sen idag... Hittade jag inte min mobil... Så jag fick ringa på den... tack och lov hade jag batteri kvar i den... Annars hade jag aldrig hittat den.. Den låg nämligen instoppad i ett påslakan på ett täcke jag har på kontoret här hemma.... Ett täcke som jag bara tar fram då vi har gäster som sover över.. och hur ofta har man det..
Vi får se vad som händer i morgon. Nu när jag kom hem ikväll så var killarna så söta i allafall... De hade somnat i samma säng bredvid varandra på samma kudde. Pluttisarna. Älskar dem så mkt.

Nä nu ska jag sova. Ögonen svider av trötthet.. Imorgon är jag leeeedig i allafall och ska träffa en kompis jag inte sett på 6 år. Det blir en tur till Nordens Ark och sen på kvällen far vi till Strömstad.

Gonatt.

Kommentarer

 1. Ha! Ha! Jo, nog är de påhittiga alltid. Min lilla donna åt ju en badsvamp häromdagen ("eventet" finns beskrivet i min blogg..) Som tur är har den större av de två inte lika lätt för att hitta på sattyg. Han är lite för försiktig. Mat och vin lät inte dumt! Ikväll ska jag inta detsamma med mina jobbarkompisar, som tur var inte PÅ jobbet (sjukhus....). Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. hi,hi , vilka busungar:) jag har också en kille som Bara hittar på massa bus hela tiden här hemma nu:)

  SvaraRadera
 3. Ja, viss är de små kidsen busiga och påhittiga. Iblad undrar man vad de får allt från. men det är väl ett tecken på kreativitet ;) Ha en trevlig dag idag!

  Massvis med kramar Josefine

  SvaraRadera
 4. Hehehe :) Men det är väl bra att det händer lite grejer så att man känner att man lever?!! :)

  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, Strömstad, har sommarhus där, längtar till de ljumna sommarkvällarna där uppe.

  Trevlig helg.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Sitter här och ler, det är alltså fler än vi som inte hittar saker... Det tog bl.a. 2 veckor att hitta fjärrkontrollen till tv:n, återfanns senare i en av mina stövlar i tvättstugan (de används inte precis flitigt under vinterhalvåret). Härom veckan fick jag ringa giftcentralen 2! gånger. Kan vara bra att veta att en 3-åring kan peta i sig upp till 100 fluortabletter utan att det är någon fara och HMs nagellacksborttagningsmedel är det helt ok att ta en klunk eller två av...

  Man är aldrig sysslolös som småbarnsförälder precis ;-)

  SvaraRadera
 7. Vårt sommarställe ligger i ett område nära norska gränsen, 5 km inåt landet från Svinesund.

  Min farmors barndomshus så det är ett stort boningshus med lada och hela köret, super mysigt.

  Trevlig helg
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥