Playing around

hopp2

hopp

hopp3


Credit.
Mulletgods action Vintage White.


Hiiiii there.
So now im back from my sailingtrip to Koster. Wow what a great trip it was. We had summerweather and we also did go for swiming. =) A little bit to early for me but the kids loved it. Here you can see some pics from 2 weeks ago. I used a great action from Mulletgods actions. The Vintage White one. Love all his actions. =) I think my fave are x-process action..You can have a look here.Ja som sagt så var det en toppenhelg för mig. Tänk dryga 2 dagar på en segelbåt med sol och stilla vatten. Det var bara på hemresan som det blåste någorlunda vilket passade bra då det var den dagen vi skulle segla med vinden. Då vi åkte upp till Koster så var det motvind (Det lilla som blåste ) och att kryssa med 5 ungar ombord är för joxigt så det la vi ner. Men hem gick det fortare. =) Vi sov över på den lilla ön Ramsö söder om koster. Har du inte varit där så se om du kan få tag i en taxibåt el dyl och åk dit. En sån himla mysig liten hamn och så många fina stränder och även grönområden.
Fast..jag vet.. det finns ju så många sådana härliga ställen runt vår kust. Tänk vad vi är lyckligt lottade som bor här i vårt fina land med så mkt fin natur.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Kors i taket. Men man kan inte sitta vid datorn hela tiden ... fast det är ju sååå kul.
Särskilt då man ser resultat av det man gör. Idag fick jag nämligen min nya fotobok som jag har jobbat hårt med. Och jag blev så himla nöjd.
Jag säger bara. MY PHOTOBOOK. De är bäst. Ska se om jag kan ta några foton på den.

Gonatt vänner.

Kommentarer

  1. Gud, så snygga bilder på killarna, riktigt fräckt var de :) me like <3

    SvaraRadera
  2. snygga foton på killarn!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥