Kaos hos fam sporrong

Suck. jag har verkligen tagit mig vatten över huvudet känner jag. Om en vecka startar turismen på allvar här och det
kommer vara folk som bor hos oss i lägenheten under 2 månader. Och givetvis har vi satt igång att fixa på 1000 olika ställen på en gång nu i helgen. Vi har rivit upp all asfalt runt hela huset. Flyttat ett helt gäng syrener. Haft en stor grävmaskin som har härjat på tomten och flyttat sten och hällt ut sand och så har vi gjort en 3filig motorväg in på tomten från en gata så nu ser det ut som om man sitter på ett podie då vi äter ute för att alla ser rätt in på oss för tillfället.


Förstå hur nervös jag var då maskinen skulle in på tomten mellan växthuset och huset. Å här körde han inte bara en gång kan jag tillägga.

Jag kan inte beskriva hur mycket sten jag har släpat på under lördagen. Kroppen är helt mörbultad och jag har skurit mig både här och där på den vassa sprängstenen. Det värker tillockmed i fingrarna.Sen har jag dessutom rivit ut ALLT på hela kontoret och i ett förråd. DSC00153
Slängt ett ton med papper och gamla pysselgrejer som bara har blivit halvfärdiga. Ett tag var jag samlare på gamla kartonger och dyl... för de kunde ju vara bra att ha och fina att göra i ordning... men hallå. vem 17 hinner att göra i ordning 20 kartonger .... NÄ ... jag har haft dem i säkert 3 år och inte gjort ett dyft med dem så nu åker de ut. Tillsammans med en massa andra Kan vara bra att ha saker. Så skönt. Sen fick jag för mig att mitt upp i denna röra så kunde jag ju måla en dörr också. så det har jag just avslutat. Nu borde jag gå ner och skrapa några fönster karmar för färgen håller på att lossa... Å så borde jag sätta upp en våningssäng i gästlägenheten tills på fredag.. å få i båten som ligger på tomten.
Jag börjar bli lite nervös för där sommargästerna ska sitta på fredag ...där finns det ingen mark just att sitta på idag. Så jag håller tummarna och hoppas på att snälla Micke kommer med sin maskin och fixar detta i veckan.

PS. bilderna har min syrra Eva-Maria tatt. tack för det syrran.

Ja så här är det hos oss. Nån mer som har något att stå i hemma. =)


Kommentarer

 1. åå så skoj det ser ut.. med nmassa jobb menar jag:) hi,hi men fint blir det när det är klart!! jobbar för fullt här hemma med men inte med några stora projekt!!kram

  åå du.. jag får smögen längtan:)

  SvaraRadera
 2. Kan tillägga att denna kreativa kvinna har också erbjudit sig att komma hem till mig och hjälpa mig med PhotoShop.... Man får ju lätt dåligt samvete. Söta du.

  SvaraRadera
 3. ha ha ha.. du vet att jag alltid hjälper dig om det behövs. =)

  SvaraRadera
 4. Hahaha - vilken helg, ser ut som om du håller på att knäcka ryggen ! Känner igen mig lite - drar gärna igång många stora projekt med en väldig energi! Sen går liksom luften ur mig och jag blir såå trött på mig själv - att jag inte är en sån där redig människa som påbörjar ett projekt och avslutar det ;o)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Wow! Jag förstår att du är mörbultad! Skönt att växthuset klarade sig!

  kram

  SvaraRadera
 6. HJÄLP! hoppas det lugnat sig.

  kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥