♡ Summerpics ♡

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

3

2

För en vecka sen tog vi vår gamla skorv och begav oss från Smögen till Strömstad. Vi gjorde något jag hade velat göra i 15 år. Vi åkte till min barndoms favoritö. Aspholmen.

Den ligger just vid norska gränsen. På andra sidan säcken ligger Vahler Öarna. Hit till denna fina ö kom jag som 1-åring första gången. (35 år sen) Då var det ingen sandstrand utan bara en massa stenar i viken. Min familj rensade undan alla stenarna under åren vi var där och vi tog bort all sjögräs och tång på botten så att sandbotten kom fram och vi krattade och krattade botten och tillslut blev det en underbar plats att vara på och hit återkom vi varje sommar tills för 15 år sen då min morfar sålde gården som vi bodde på (och dessförinnan campingen han hade haft i närheten av detta ställe.) Vi köpte stuga söder om Strömstad och det blev för långt att åka med båten till Aspholmen. MEN nu i sommar har jag äntligen fått komma hit igen och det var så mkt minnen som kom över en. Underbara minnen.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
This is my favorite Island. I use to go here every summer when i was a child. I havent been there for 15 years but for a week ago.. we went there again.. with my kids this time. =)

Kommentarer

 1. Looks like a lovely place, looks peaceful and not too crowded.

  SvaraRadera
 2. Ser ut som om ni haft ett par härliga dagar! Visst är det underbart att komma tillbaks till barndomens sommarplatser, känna dofter, minnas, och skapa nya minnen!!

  Ha det riktigt bra!
  Kram♥

  SvaraRadera
 3. Det är så här jag minns mina egna somrar från när jag var liten. Vilka underbara bilder. Blir badsugen jag me'!
  Vi har faktiskt också en årlig tradition att ta ett julbord i Grundsund. Första gångerna blev det på Pelles men senast testade vi julbordet på Gullmarstrand. Vi får se vad det blir i år... Först ska sommaren avnjutas ordentligt. :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilken mysig blogg du har! Jättefina bilder!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Vilka underbara bilder och vilket fint minne. De måste kännas härligt i hjärtat att få komma tillbaka till denna underbara plats. Kram

  SvaraRadera
 6. Åååå, det ser helt magiskt ut. Det är många minnen som väcks till liv när man upplever gamla platser igen.

  HOppas ni har det härligt i sommar. Kram.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥