Surkärring

SkadadHjalmar

Urs. Vet inte vad det är med mig. Är sur och irriterad. Vill inte göra någonting. Vill inte jobba och vill inte vara hemma och vill inte sitta vid datorn och vill inte gräva i trädgården. Vill nog ta ett dopp i havet men det är för kallt så jag ids inte. Får ångest över att semestern redan är slut fast sommaren inte är det. Vill bara hem från jobbet och sen hoppa i båten och åka och bada .. fast då man kommer hem så är det mat som ska lagas och tvätten ska tas om hand om och barnen ska nattas och andra sysslor ska göras. Känns det igen. =)

Barnen frågar om jag absolut måste jobba hela dagarna. Vad svarar man på det. Jag säger att jag mycket hellre skulle vilja vara med dem och gå och bada och köpa glass... Fast då säger Albin att han inte får äta glass på hela veckan för pappa.. för att han har ätit upp en hel chokladkaka utan lov. =)
Tur att det är deras pappa som är hemma med barnen på dagarna denna veckan för jag hade aldrig kunnat hålla den regeln. Jag är alldeles för snäll och mesig.
Igår lekte H med några större killar. De hade jättekul men större killar kan leka lite hårdare och springa lite snabbare Så leken slutade med ett sår i pannan och tårar på kinden. H föll som en fura rätt ner på tennisplanens hårda plast plattor. man kan tillockmed se mönstret av dem i pannan. Nu har i alla fall svullnaden gått ner men ett fint blåmärke fick han på köpet. Min lilla pepparkaka.

Nu ska jag dricka vin och äta choklad. (Vadå tröstäta??) och se på Morden i midsummer. Ja jag vet. det är en tant serie. Men jag är snart tant känns det som, så det passar ypperligt. Så det så.

Kommentarer

 1. Ja du jag känner igen det! Precis så känner jag också ibland. Då kan jag känna att jag behöver nog bara sova och ta hand om mig själv ett slag, men det är just det som är så svårt när man har små barn.

  Stackars lilla Hjalmar det var ett rejält skubbsår. Hoppas det läker snabbt! Ha det så gott hoppas du får tillbaka din energi snart!

  Massvis med kramar Josefine

  SvaraRadera
 2. Man känner så väl igen sig när man läser det du skriver. Man har all rätt att få vara surkärring, sen är det kanske inte så roligt att va det precis. Men det går över som min pappa alltid säger.

  Kram på dig och hoppas att den kramen var lite stärkande ;)

  /©Johanna Majkvist

  SvaraRadera
 3. Kram på dig! Jag tycker också att det är jobbigt att semestern är slut, jag hoppas man hinner njuta lite på kvällarna och att det inte kommer regna hela tiden....

  Jag tittar också på morden i midsummer så jag är också en tant ;)
  Hoppas du får en bra dag på jobbet!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. HA,HA men söta lilla du så jobbigt det låter:) du får tänka på våran "lilla" loppis tur så får du skratta lite.. nej då skojar bara men ibland är allt rätt trist men det kommer bättre dagar, jag lovar kramar i massor

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Min favo action är fresh and colorful tror jag den heter. Jag gillar också soft and faded, den dämpar ner färgerna och gör det lite coolare tycker jag. Det är så roligt med redigering så jag skulle kunna göra det hela tiden. Man kan verkligen ändra uttrycket i em bild. Hoppas du sovit gott i natt och att det känns bättre idag.
  Massvis med kramar Josefine

  SvaraRadera
 6. Ja, nog känns det igen... :)

  Men du, lille killen... vilket sår!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Stackars lilla killen. de är inte lätt att vara med dom stora barnen och försöka hänga med.

  Jag tror inte att du är ensam om att känna dig så men jag förstår att de är en jobbig känsla. Hoppas att den snart går över. kram

  SvaraRadera
 8. Japp det känns igen allt för väl. Bara att bita ihop vettu :D

  Vilken stämpel han fått killen, livet är riktigt hårt ibland. Hoppas han är ok nu.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥