Hallå Politiker

spikmatta

Hjalmar testar spikmattan men inser att sängen är skönare.

*********************************************

Dagens fråga.

Hallå Politiker !!
Varför är matpengen till skolorna mindre än till de som sitter i fängelse och till äldreomsorgen.
Barnen är de som växer och är vår framtid. Borde inte de få lika bra mat som de i finkan. Jag bor i ett fiskesamhälle och mängder av färsk fisk passerar förbi barnens skola varje dag... men på skolan får man minsann inte färsk fisk. Nä det kostar för mycket. Vi ger dem fisk från långtbortistan i stället.. Men det är ju helt ok att fängelsegästerna får det? Dom är ju verkligen förtjänta av det.!! Å potatismos.. ja det kostar ju också på tok för mkt att göra så vi ger barnen pulvermos istället. Skitbra.!! Å när vi ändå är i farten så kan vi väl också passa på att ge barnen i skolan lättmjölk och lättfil och margarin också.. Eller varför inte nyckelhåls märkt bröd..Eller andra nyckelhålsmärkta produkter... Allt enl Livsmedelsverkets riktlinjer.

Kör hårt... sätt mig på plats.. bara jag får veta hur ni tänker.

Kommentarer

 1. Du har så rätt!! Barnen borde verkligen ha bättre mat. de är dom som behöver den. Varför fängelserna har bättre mat kan jag bara inte förstå. Vad har dom gjort för att förtjäna det? Kram

  SvaraRadera
 2. Jag bara instämmer. Barnen har rätt till bättre skolmat. Barnen är vår framtid och ska ha näringsrik mat. Varför fängelserna får bättre mat än barn och pensionärer det kan jag inte förstå.

  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är galet!!! Förskolor och skolor har inte så jätte rolig mat :(

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥