Sneak peak

sneakpeak

cred Pugly Pixel

more to come..(tomorrow)

Sitter här med lite ont i halsen. Som vanligt kan jag säga. Får alltid ont i  halsen på kvällen. Kan det vara ett tecken på att man ska gå och lägga sig tro. ? Men vad ska man göra. Det är ju så kul att redigera foton. Sitter just nu med en massa höstbilder... Tog med barnen ut på en åker igen för att se om jag fick till något kort till jul. Dessa kort tänkte jag lägga upp i morrn. Ska bara hinna redigera klart några till först.=)

Har just inte så mkt viktigt att säga annars.... Jag brukar ju inte  vara så pratsam  här på bloggen utan visar mest bilder och slänger ur mig korta meningar. =) Kan inte påstå att jag är så värst djup...Skriva är inte min starka sida. En tjej som är bra på att skriva om känslor och livet är annars Ensamma Mamman. Man blir nästan alltid berörd på  något vis då man besöker hennes blogg.  Jag kan bli både glad och ledsen.  Jag får lite distans till Livet helt enkelt, och får upp mina ögon och inser att jag har det himla bra som jag har det. Vilket man ibland glömmer bort. Varje måndag har hon en lista över vad hon är tacksam för. Alla borde ha en sådan lista för sig själv. Tack för att din blogg finns.

Nä nu ska jag  och halsen gå och lägga oss. =)
gonatt

Kommentarer

 1. Just found your bug and I LoVE it :)

  SvaraRadera
 2. spännande med höst fotografering:) tänkte försöka få med mina barn ut och fota lite men det är inte det lättaste;)
  Jag läser också ensamma mammans blogg.

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot att se dina bilder. Bilderna från förra året är helt fantastiska! Jag läser också ensamma mammans blogg. Hon skriver så bra, om både ledsamma och roliga saker i livet.
  Ha en bra dag och hoppas ditt halsont försvinner.
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Du vet, folk som har stämbandskatarr eller inte får prata pga av hals/röst besvär, de får förhållningsorder om att inte läsa eller titta på film med subtitle eftersom det påverkar halsen av någon anledning. Lite intressant tycker jag...

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥