Filter i Photoshop

illustratedme

Brukar ni leka med filter i Photoshop. Jag har testat lite men är inte just så superhaj på det som finns. Har ni något bra tips på något snyggt man kan göra med nån av de konstnärliga filtren så får ni gärna säga till för där är jag helt lost. Lyckades att göra om en bild lite i allafall... Tog även in bilden i Illustrator för att rita lite på den också.
Men som sagt. ... vad brukar du hitta på med filter funktionen.

Kommentarer

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Hejsa! Sikke et fedt filter. SIkke en effekt. Hvilket filter er det. Held og lykke med køkkenet - det er et stort arbejde men det bliver helt sikkert flot. Skønne billeder på sidste indlæg som altid. Knus og en god weekend♥

  SvaraRadera
 3. Åh så vackra bilder du tar! Fantastiska! Att lära mig photo shop ska verkligen bli mitt nästa projekt när jag har tid. :P Bara det lilla problemet att jag inte har hittat någon tid än, men snart så :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Riktigt häftig bild! Hur har du gjort den?

  Ha en trevlig helg
  Kram johanna

  SvaraRadera
 5. hej på er. Så här gjorde jag.
  1. Öppnade ett foto på mig och ritade av det i Illustrator, framför allt ritade jag av jackan och konturen av händerna och ena kinden + örat och den ena kameran. Sen tog jag in bilden på mig i Photoshop. Gick in på filter och valde ett filter (kommer ej ihåg vilket) men jag gjorde om min bild så att den endast blev i 6 färger ungefär (konstnärligt fiilter). därav de olika färgfälten i ansiktet och håret m.m Sen tog jag in min ritade bild från Illustrator och la ovan på mitt foto i photoshop, tog bort bakgrunden runt mig och la en annan ritad bild som jag har gjort i illustrator,, bakom mig.

  På ett ungefär så gick det till så här. Kram på er

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥