♥Freebie Template and Photopages

Friday... again.. the days are running away to fast. Me and my husband are going to do some painting in the kitchen tomorrow and other boring stuff like that. But on sunday we are going to our summerhouse over the day. That will be great. I haven´t been there for 5 month now.


Don´t miss the free template in the end of the blogpost.

19a

19b

cred: 
Flowers from Kitschy digitals
Tape Strips from Pugly Pixel
Frames from Isabelle Lafrance

♥ AND a freebie from me. 
freebietemplate

free template

For downloading. Please go to my flickr account♥ 


PHU. Jag är inte just värdsbäst på att skriva på Engelska. Det är så inte min grej. Men samtidigt har jag ju många besökare från andra delar av vår lilla planet så jag blir så illa tvungen. Men enträgen lär sig också på vägen kan jag tänka. Men jag får slå upp ord titt som tätt. Och ändå blir det fel många gånger. Det som är lite synd är att jag inte kan skriva så känslomässigt och nyanserat som jag kan om jag skriver på svenska så det låter ibland trist och stelt... Men jag får väl ta det. 
Hoppas att ni ny får en fin helg. Jag ska grejja i köket hemma och sen städa och ta hand om allt det där tråkiga som måste göras också. 


Har du inget att göra så kan jag tipsa om en bra artist som ni kan spana in. Nämligen ADELE


Kram på er alla och ha en skön helg.

Kommentarer

 1. Va fint! Hur laddar man hem det? Är jag blind eller måste jag ha ett flickr-konto oxå?

  SvaraRadera
 2. Klicka på view all sizes och välj största formatet sen kan du ladda ner.

  SvaraRadera
 3. När du kommit till maybe*mejs flickr sida så klicka på kortet igen, då blir bakgrunden helt svart, längst upp till höger står View all sizes, klicka där så får du upp ytterliggare en ny bild med vit bakgrund, där står det download ovanför kortet, bara att välja storlek först.

  Ledsen om jag blir för detaljerad men allt är inte helt självklart när det gäller flickr, tycker den här gröngölingen :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥