★ My little star

★ My little Star

Dagarna går och det är fortfarande semester. Vilket är  helt underbart. Idag har vi haft en overkligt fin dag och än en gång känner jag mig så lyckligt lottad som får bo här ute på ön. I förmiddags tog vi båten ut till de yttersta öarna där sälarna brukar ligga. Det är inte ofta det går att ligga där ute men idag var det nästan bleke så vi passade på. 150 meter från oss låg en massa sälar och njöt av solen. Klipporna vi la till vid försvann nästan då det blev högvatten o vattnet var så klart och salt där. Det var underbart att bada så långt ut med hela havet framför sig.  När vi åkte hem vid 6 tiden så var det till och med helt bleke så vi passade på att runda alla öarna på utsidan, på vägen in till hamnen. 


Väl framme och efter förtöjning så råkade lilla Albin dra in båten mot bryggan och klämma sin tå mellan bryggan och båten så nageln blev lös på stortån. Stackaren vad jag lider med honom. Sicket slut på en sådan fin dag. Han hade så ont. Jag hoppas att han kan sova hela natten... min lilla pojk.  Vi får se i morgon hur det går. Skor är väl inte att tänka på.... Tur att det är sommar..


Nu är det läggdax och jag hoppas på ytterligare en fin dag i morgon med mer bad och sol. 
Godnatt på er.♥

Kommentarer

  1. Hvor ser det skønt ud - sikke dejlige fotos. Florabellas Vintage actions passer perfekt. Håber at Albins storetå har det bedre idag - sådan noget kan gøre vild ondt. Knus

    SvaraRadera
  2. Låter underbart Annemaj!!! men stackars lilla Albin!! Hälsa hela familejn kraaam

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥