Freebie ✰ Prinsess Estelle blog template part one ✰

template-part-one-example2 template-part-one-example Hej på er. (Hello)
Today it spring outside. The sun is shining and the birds are singing. For some days ago a new prinsess was born here in Sweden, named Estelle. She is a really cute baby. This is why my new freebie is named Estelle.
The new freebie is a blogtemplate 900x1550 pixels 300 dpi. Hope you like it.
****************************************************************************
Jag tror att jag har hamnat i blogginläggsmall träsket. Har gjort hur många mallar som helst nu.. Men det kommer att komma lite andra saker också framöver. Jag har suttit och ritat på lite nya ramar som man kan ha till fotoböcker eller till sin blogg.. Det är lite dumt för jag har inte koll på hur man på ett bra sätt får in det man har ritat på ett papper till datorn. Det går att scanna.. det har  jag ju gjort.. men det blir inte så bra kvalitet. Jag tänker på Elisabeth watkins.. hon illustrerar ju mängder med brudar och ansikten som hon sedan färglägger på datorn.. utgår jag ifrån i allafall att hon gör.. man vill att det ska se ritat ut men ändå vara i en png fil.. på nogge vis. ja som det blir då man ritar i Illustrator.. snygga linjer i samma tjocklek. Någon som vet?

Här kan du iallafall ladda ner ovanstående template.
Ha en bra dag.
kram

Download

Kommentarer

 1. I saw the new princess online last week she is so cute. Thanks for this freebie its awesome as usual.

  SvaraRadera
 2. Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 4 post on Feb. 29, 2012. Thanks again.

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Efter du skannat dina bilder kan du använda denna hemsidan för att vectorisera dina bilder så att du kan jobba med dom i Illustrator.

  http://vectormagic.com

  SvaraRadera
 4. Just downloaded it and it's GREAT!! Thanks so much!!!

  XXXJenneke

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥