Malta

Albin Sporrong
Albin

Malta
St:peters pool and Comino

St:Peters pool
St:Peters pool

Golden Bay #Malta
Golden bay

I onsdags kväll kom vi hem efter en veckas semester på Malta. Vilka underbara dagar vi har haft där. Det var ca 28 grader ute i luften och 26 i vattnet. Efter den här sommaren utan värme här i sverige så var detta välbehövligt för oss.
Som man kan se på bilderna så var vi mest runt och badade och snorklade på olika ställen på ön. Det går smidigt att ta sig runt med buss. Vill man komma till St: Peters pool behöver man dock bil. Det är inget turistställe som alla åker till vilket gör det lite mer speciellt. Vet du inte exakt vart det ligger så går det knappt att hitta hit. vägen existerar knappt den sista kilometern och punka kan man lätt få. (Vi har dock klarat oss på något vis)

Att komma hem efter semestern blev något av en chock. Under tiden vi hade varit borta så har det blivit smällkallt här på västkusten. Från 15 grader ner till minus 2 på bara några dagar.. vilket vi inte hade räknat med då vi landade på Rygge i Norge.. vi har ju bara sommardäck på bilen fortfarande..

-Pictures from our trip to Malta last week.
-Actions from Florabella

Kommentarer

 1. This place looks so beautiful, like a dream. :)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder, älskar det på dig sittandes på muren, var det A som tog det? Kram

  SvaraRadera
 3. Tror Hj tog kortet. =) Det blev bra. kram

  SvaraRadera
 4. Så underbart härligt det ser ut! Visst är det välbehövligt efter denna sommar... Jag tycker också att det blev kallt väldigt fort, gillar inte kylan- fast regn är ju heller ingen höjdare!! Men sol och 28. Grader är ljuvligt!! Fina bilder som alltid!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥