✰New digital freebie✰ High resolution card template

Maybemej-rosegarden-6-example

digital free card. template,

6+4 inches big in High resolution, Card template. Free to use.
Download

Kommentarer

 1. Hallohallå,

  Det där gjorde han bra din svärfar!

  En doktorsavhandling som börjar närma sig slutet äntligen. Det har varit en låååååång process och delvis har jag gjort den upptill en massa annat jobb. Det är ju också himla trevligt om man hinner med familjen :-) men de har tyvärr blivit lidande en del, framförallt i år. Jag hoppas att jag ska se ljuset framåt vårkanten men till dess är det intensiv motorväg som gäller. Men gissa om jag ska vara ledig länge när detta väl är över.

  Förhoppningsvis blir det en låååång semester, typ hela sommaren. Är jag inte klar får det bli lite ledigt till hösten.Jag åker iväg på det här viset med jämna mellanrum för att kunna skriva typ dygnet runt. På det viset kan jag ha hyfsat normala arbetsdagar när jag är hemma. Vi har kommit på att familjen blir minst lidande på detta sättet. Men visst är det jobbigt. Vi som är vana att alltid vara tillsammans och alltid ha tid för varandra men men det kommer ett liv efter avhandlingen oxå.

  Men vad jag längtar till sommaren när jag såg dina kräftor. Vi brukar få ett par kassar av min bror på sommaren när vi är i stugan men i år fick han inte tag på några när vi var där, typiskt. Här i skåneland kostar de mellan 400-500 kr kilot nu, lite för magstarkt tycker jag, även om det är gott. Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥