My angel boys. - Angel photosession

Little-angel-Albin-1

Little-angel-Albin-3

Little-angel-hjalmar-1

Little-angel-hjalmar-2

Little-angel-hjalmar-3

Little-angel-Albin-2

Kommentarer

 1. Åh de är så alldeles alldeles fantastiskt fina både pojkarna och bilderna! Hur går det med bebben, Han/hon borde ju snart titta ut, eller? Lycka till. Det är inte annat än att jag är lite avis på det du har framför dig, ett litet nytt mirakel. kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej. =) Tack. Det var så kul att ta dessa foton. tog dem för ett år sedan men har inte hunnit fixa med dem förräns nu. =)
   Lilla Linnea har ju kommit till värden nu som du sett.. hon är helt underbar.. (partisk som jag är) sover bra. äter bra och är allmänt söt. =) Det blir en spännande tid nu då jag bara har en liten att ta hand om istället för två som det var sist.. Pojkarna är dessutom till god hjälp hemma.
   kram kram

   Radera
 2. What a beautiful photo shoot! I love the idea!

  SvaraRadera
 3. Vilka sötnosar & vilka fantastiska bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ninette. =) . korten var inte så planerade när jag tog dem... så jag trodde inte att de skulle bli så värst bra.. men det var kul att fixa med dem och det blev bättre än vad jag trodde .. =)
   kram

   Radera
 4. Svar
  1. Taaaaack. Jag är så grymt sugen på att göra lite spökfotografering också... du vet där man nästan kan se egenom personen på fotot osv... kram

   Radera

Skicka en kommentar

♥♥ thank you for leaving a comment to me ♥♥